Edina tema, ki obstaja, je neznanje ...

Medobčinsko društvo splepih in slabovidnih Murska Sobota

Za mlade, da bodo doživeli nekaj lepega

Na veseli pustni torek, 17.2.2015 so se veselili mladi člani in članice Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Murska Sobota, ko  so v društvenem prostoru iz rok predsednika Leo  kluba Murska Sobota, g. Boruta Andrejeka prevzeli donatorska sredstva v višini 700,00 € zbrana na dobrodelni  prireditvi Božična zgodba. Dobrodelni koncert je bil v gledališču Park Murska Sobota, 29.12.2014. Vsebino koncerta »Božična zgodba«, v kateri so nastopili številni nastopajoči,  sta si zamislila in tudi največ prispevala k njeni vsebini Miran Čarni in Monika Novak.

Predsednik MDSS Murska Sobota, g. Štefan Maučec je po prevzemu donacije povedal, da bodo finančna sredstva  porabljena namensko za potrebe šolajočih in  mladih v društvu predvsem za   nakup prilagojenih tehničnih pripomočkov za slepe in slabovidne osebe ter za nekaj, s čimer si bodo mladi obogatili svoj prosti čas, se udeležili čutno doživljajskega  »izleta« ali razvijali čutila na morju. 

Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Murska Sobota se ob tej priložnosti zahvaljuje vsem, ki so pomagali na kakršenkoli način pri organizaciji dobrodelne prireditve Božična zgodba ter vsem občanom in občankam, ki so darovali finančna sredstva za nakup vstopnic.