Edina tema, ki obstaja, je neznanje ...

Medobčinsko društvo splepih in slabovidnih Murska Sobota

Novoletno praznovanje v domovih oddiha ZDSSS

Za lažjo odločitev, kje in kako, vam v nadaljevanju posredujemo nekaj informacij.

Naj začnemo s ponudbo obeh domov oddiha s polno penzionsko oskrbo v Izoli,Svetega Petra 3in na Okroglem.

Domova  bosta odprta od ponedeljka 29. decembra 2014 s pričetkom z večerjo, do nedelje4.1.2015 z zaključnim kosilom.

Višina prispevkov nastanitve in prehrane za uporabnike iz točke a 6. člena Pravilnika o koriščenju programa za ohranjevanje zdravja pri Zvezi  v domu oddiha Izola, Svetega Petra 3  znaša 28,14 € po osebi na dan za sobe z balkonom in 27,16 € po osebi na dan za sobe brez balkona. Višini prispevkov v domu oddiha na Okroglem pa znašata 24,22 € za sobe nad jedilnico in 27,16 € za sobe v vili Toma Zupana (po osebi na dan).

Doplačilo za silvestrovanje je 30,00 € po osebi. Prednost imajo koristniki, ki se bodo prijavili za več dni. Tistim, ki  se bodo v domu prijavili za štiri in več nočitev, nudimo silvestrovanje brez doplačila.

Za prijetno vzdušje, ples in vesel vstop v leto 2015 bo v Izoli skrbel duo Sinji galeb, medtem ko bo vesela družba  na Okroglem sama poskrbela za dobro voljo in animacijo na silvestrski večer.

 

Ne glede na navedeno, pa bomo upoštevali izkušnje in predloge iz preteklih let  tako, da bosta domova obratovala v navedenih dneh ob pogoju, da se bo za vsak dom prijavilo najmanj 25 koristnikov.

 

Neodvisno od  števila prijav in dolžine bivanja, pa bo možno individualno praznovanje novoletnih praznikov ali celo novoletnih počitnic v enotah doma oddiha Piran, Trg bratstva 4, v Simonom zalivu in Dolenjskih Toplicah. Dom oddiha v Piranu, Vrtna 2 pa bo odprt od 29.decembra 2014 do 4.januarja 2015, če bo za to dovolj interesentov. Na Vrtni 2 bo deloval tudi večnamenski prostor, v katerem bodo zainteresirani lahko silvestrovali.

Višina prispevkov za uporabo štiri posteljne enote je za uporabnike iz točke a, 6. člena Pravilnika o koriščenju programa za ohranjevanje zdravja pri Zvezi 24,69 €, za pet in več posteljne enote pa 27,16 € na dan.

Zainteresirane člane prosimo, da  prijave  posredujejo na sedež ZDSSS, Groharjeva 2, 1000 Ljubljana, na  ustaljenem obrazcu »Prijavni list«. Prijave se zbirajo do zapolnitve mest oz. najkasneje do ponedeljka 8.12.2014.

Za sodelovanje se vam zahvaljujemo in vas pozdravljamo!